B&C OUTERWEAR UNIT – PRO jassen
-  

B&C Collection B&C Outerwear /unit
DESIGNED TO WORK AS HARD AS YOU DO
De B&C PURE PRO jassen werden ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van diverse industrieën, van de bouw tot engineering, waar de bescherming van de werkploegen die in alle weersomstandigheden op zwaar werk berekend moeten zijn, hand in hand gaat met functionaliteit en duurzaamheid.
Be inspired. Keep working.
B&C SHELTER PRO
Deze zeer duurzame en multifunctionele winter werkjas is ontworpen om arbeiders in diverse werkomgevingen en extreme weersomstandigheden te beschermen. Zijn stoere moderne look en functionele kwaliteitsdetails zorgen in alle omstandigheden voor het comfort en de zichtbaarheid van zijn drager.
FIND OUT MORE
B&C SHIELD SOFTSHELL PRO
Het ergonomisch ontwerp van deze hoogpresterende 3-laagse ripstop PRO softshell jas biedt een maximaal comfort, ongeacht de taak. Behalve zijn stoere moderne look, is deze jas ook waterafstotend en winddicht om buitenwerkers een optimale bescherming te bieden. Voeg hierbij zijn functionele details en u hebt uw ideale ploegmaat.
FIND OUT MORE
B&C EXPERT PRO
Deze multifunctionele bodywarmer, ontworpen met het oog op een optimale bescherming en
bewegingsvrijheid, is een perfecte werkuitrusting voor actieve teams in diverse werkomgevingen.
FIND OUT MORE
CREATE YOUR OWN B&C EMAILER CAMPAIGN
en richt de juiste boodschap tot uw klanten!

Promoot de B&C Outerwear Unit bij uw klanten actief in de segmenten PRO, Distributie & logistiek. Wij hebben een aangepaste emailtemplate voor u klaar!
GET STARTED*
*Deze exclusieve tool kunt u verkrijgen wanneer u op uw persoonlijke B&C-account bent ingelogd.
DISCOVER THE COMPLETE B&C OUTERWEAR UNIT

2016 B&C COLLECTION // BE INSPIRED // www.bc-fashion.eu