B&C Outerwear Unit – Softshell  

B&C Softshell jackets - The Perfect Urban Armour

Als u op stap gaat, is het goed te weten dat u de juiste kleding hebt om warm en droog te blijven, ongeacht de activiteit of de weersomstandigheid.

De 8 stijlen van de B&C Softshell lijn zijn ontworpen om u het beste te bieden van deze moderne stof met toevoeging van een resoluut stads accent.

B&C Collection - OuterWear /Unit
B&C Hooded Softshell /duo B&C X-Lite Softshell /Duo
Deze hoogpresterende 3-laagse softshelljas is de ideale stadsoutfit dankzij zijn verwijderbare capuchon in bivakmutsstijl, zijn verlengde rug en verstelbare onderzoom. Deze hoogpresterende 3-laagse softshelljas is licht, verpakt klein en houdt u droog. Een trouwe bondgenoot voor stedelingen met een actieve levensstijl, wanneer plaatsruimte beperkt is en bescherming tegen weer en wind belangrijk is.
B&C ID.701 Sofshell /Duo B&C Shield Softshell Pro
Het ergonomisch ontwerp en microfleece voering in contrasterende kleur verlenen aan deze 2-laagse softshell een onmiskenbaar modieuze allure, de perfecte keuze voor zowel promoties als outdooractiviteiten. Het ergonomisch ontwerp van deze hoogpresterende 3-laagse ripstop PRO softshell jas bidet een maximaal comfort, ongeacht de taak.
Inspiration for your business
Elke stijl werd speciaal ontwikkeld om het juiste niveau van bescherming, functionaliteit en duurzaamheid te bieden, met bovendien een groot aanbod aan kleuren en maten tegen de juiste prijs. Dit maakt de collectie tot de ideale keuze voor diverse bedrijfssegmenten, van professionele werk- en bedrijfsoutfits tot kleding voor merchandising, promotie en tal van andere toepassingen.
Discover the softshell line
- -

THE B&C COLLECTION // BE INSPIRED