B&C Inspiration #97 / B&C Perfect Sweat Technology
-  

B&C Collection
Sweatshirts that work for you PST - Perfect Sweat Technology
In onze bedrijfssector moeten de stijlen op meer dan één vlak presteren. Zo zijn de B&C PST Sweatshirts door hun goede bedrukbaarheid net iets perfecter dan de perfecte sweatshirts. Iconische stijlen onthullen de meest moderne stoffen om aan uw merk of boodschap een blijvende zichtbaarheid te verlenen.
Visibly more printable
De buitenkant van 100% ringgesponnen gekamd katoen van de PST-stof waarborgt hetzelfde perfecte bedrukkingsresultaat als voor een kledingstuk van 100% katoen, namelijk een gelijkmatige inktabsorptie. Voeg daarbij een dichter tricot voor een nog gladder en effen bedrukkingsoppervlak.
Zoom 375%
Fashioned for business
Van het traditionele sweatshirt met ronde hals tot de trendy hoody die het straatbeeld verovert, kortom een compleet gamma om op alle behoeften van uw klanten in te spelen. Van merchandising tot evenementen, van promotieteams tot personeel van massa retailing, zal elk merk, boodschap of promotie zijn perfecte drager vinden, hoe krachtig en cool, innovatief of stijlvol traditioneel die ook mag zijn.
Boundless business opportunities
Direct from retail

Statement Slogans


Catchphrases, sprekende taglines, slogans, positieve boodschappen en rake gezegden in vetdruk, geïnspireerd op de jeugdcultuur en de sociale media. Monochrome kleuren met flitsen van heldere en metalen popkleuren voor een trendy streeteffect.

2016 B&C COLLECTION // BE INSPIRED // www.bc-fashion.eu