BUSINESS INSPIRATION / HOSPITALITY BY B&C
-  

B&C Collection
5 stars Hotel - Bar &Restaurant
Welcome

De basis van elk horecabedrijf bestaat uit het leveren van een excellent serviceniveau, gebracht door blije teams met een vlotte uitstraling.

De veelzijdigheid van de B&C-collectie maakt deze tot een vanzelfsprekende keuze voor de HoReCa. Onze tops (overhemden, blouses, poloshirts en bovenkleding) zijn op maat gemaakt als aanvulling op de dagelijkse taken van professionals.

* Ruime keuze aan modellen, kleuren en maten
* Duurzaam en comfortabel
* Perfect bedrukbaar
* B&C Duo Concept
* Goede beschikbaarheid en snelle levering
* Consistentie in modellen en kleuren bij herhaalbestellingen

Hotel 5 stars Looks
Van frontdesk tot huishouding, van conciërgerie en kamerservice tot onderhoudspersoneel, met de B&C Collection gaat uw personeel professioneel en comfortabel gekleed, aangepast aan de specifieke eisen van de functie, en weerspiegelt tegelijkertijd uw bedrijfsimago, of dat nu klassiek of trendy is.
Receptie Huishoudelijke dienst Huismeester en parkeerservices Onderhoudsdienst
Bar & Restaurant - perfectly Versatile

Van de trendy cocktailbar tot het chique sterrenrestaurant,
B&C's stijlen - praktisch, functioneel, comfortabel en gemakkelijk te onderhouden - verlenen aan elk bar- of restaurantteam een unieke professionele uitstraling. B&C T-shirts, poloshirts, hemden en sweatshirts zijn de perfecte partners voor elke bar of restaurant.
B&C DNM Bar & Restaurant Line - Make your business stand out


De B&C DNM Bar & Restaurant lijn biedt modieuze bedrijfskleding aan, alsook een fraaie maar praktische lijn van tafelgerei en accessoires. Gecombineerd met de knappe B&C DNM Vision hemden of de B&C DNM Forward poloshirts zijn de mogelijkheden legio om uw bedrijf voor het voetlicht te brengen.

...

2016 B&C COLLECTION // INSPIRATIE VOOR U EN UW BEDRIJF // www.bc-fashion.eu